Futbol

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi bitti

29 Şubat 2020 Cumartesi 21:03 - Son Güncelleme 01 Mart 2020 Pazar 00:17

Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda 5-2 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal istifa etti. İstifa kararını Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, TRT SPOR'a açıkladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda alınan 5-2'lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın istifasını kendilerine ilettiğini söyledi.

"Hocamızın kendi kararı"

TRT SPOR'da "Dakika Skor" programına bağlanan Hasan Kartal, ayrılık kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hasan Kartal, "Sevgili hocamız İsmail Kartal, bugün itibarıyla istifasını vererek kulübümüzden ayrıldı. Hocamızla gayet güzel bir dönem geçirdik. Hiçbir sıkıntımız, problemimiz olmadı. Ama bir şanssızlıktır, bu şanssızlığın sonu hocamızın başına patladı. Kendi kararıdır" dedi.

Kartal, yeni teknik direktörü henüz belirlemediklerini kaydetti.

Hasan Kartal, yaptığı yazılı açıklamada ise "Sevgili hocamız Rize'nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Beraber olduğumuz süre içerisinde sorunsuz, birlik ve beraberlik içinde bir dönem geçirdik. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

İsmail Kartal yönetiminde yeşil-mavili ekip, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken 24 puan topladı.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz