Futbol

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal ile yollar ayrılıyor mu?

25 Şubat 2020 Salı 16:25 - Son Güncelleme 25 Şubat 2020 Salı 16:53

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, takımdaki geleceği tartışılan İsmail Kartal ile ilgili TRT SPOR'da yayınlanan Gündem Futbol programına konuştu.

Kartal, teknik direktör İsmail Kartal'ın takımdaki geleceği ile ilgili ''Futbolun içerisinde ayrılık var. Bundan sonra ne olacağı hocamızın kararına bağlı'' dedi.

İsmail Kartal Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrası şu açıklamayı yapmıştı:

''Bazı noktalarda eksiklerimiz var. Dediğim gibi çalışıp uğraşacağız. Ben geldiğimden beri tribünler bana ’İstifa’ diye bağırıyor. Ben Rizeliyim. Geldiğim günden beri bir hoşnutsuzluk var. Ortada bir yanlışlıklar var. Bize karşı yapılan hatalar var. Beni sevmeyebilirler ama bu armaya herkesin saygı göstermesi lazım. Orada bana istifa diye bağırmalarından takım da etkileniyor. Bu beni çok üzüyor. Burada herkesin bir hayatı ve ailesi var. Burada kul hakkı yeniliyor gibi geliyor bana. Bu işi yaptıranlar öbür dünyada bedelini ödeyecekler. Ben sokağa çıkıyorum herkes benimle resim çektiriyor. Ben Rizede sevilen bir insanım ama stadyumda başka bir şeyle karşılaşıyorum. Beni buraya sosyal medya getirmedi, sosyal medya gönderemez.''

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz