Futbol

Çebi: Kulüpler Birliği Başkanlığı’na aday olmayacağım

22 Haziran 2021 Salı 14:04 - Son Güncelleme 22 Haziran 2021 Salı 14:56  |  Kaynak : TRT SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi, vakfın 6 Temmuz Salı günü yapılacak genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Maslak'taki Kulüpler Birliği Vakfı Merkezi'nde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç'la bir araya gelen Çebi, toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Seçime kadar göreve devam edeceğini belirten Çebi, "Genel kurul kararı aldık, seçime gidiyoruz. Olağanüstü bir seçim değil, normal tarihi. Orada da aday olmayacağımı arkadaşlarıma söyledim. 6 Temmuz'a yani seçime kadar göreve devam ediyorum. O günden sonra başka arkadaşımıza devredeceğim. Ben aday olmayacağım." diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili sorulara ise cevap vermedi.

Ağaoğlu: "Kulüpler Birliği'nde yapısal olarak bir takım değişiklikler yapacağız"

Flaş karar sonrası TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da "Ahmet Nur Çebi başkanın görevi bırakması herhangi bir sıkıntıyla alakalı değil, Kulüpler Birliği'nde yapısal olarak bir takım değişiklikler yapacağız. Orada bir geçiş süreci söz konusu. İstifa söz konusu değil, aday olmayacak" dedi.

Çebi, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in yerine başkanlığa seçilmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz