Futbol

Çebi'den Atiba açıklaması

30 Nisan 2015 Perşembe 09:38 - Son Güncelleme 30 Nisan 2015 Perşembe 10:16

Beşiktaş 2. Başkanı Çebi, durumu belirsiz olan Atiba ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson ile yeniden masaya oturduklarını söyledi. Futbolcunun takımda kalmak istediğini ifade eden Çebi, görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet etti.

"Atiba kalmak istiyor"

Gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Çebi, ilk olarak iç transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak olan Atiba ile yeni bir görüşme yaptıklarını söyleyen Çebi, "Oyuncumuz takımda kalmak istiyor. Biz de kendisinden memnunuz. Ancak şimdiden anlaştık diyemem. Görüşmelerimiz sürüyor. Bizim belirlediğimiz şartlar var. Sözleşme imzaladığımız her oyuncu ile bu şartlar doğrultusunda anlaştık. Eğer bu şekilde davranmasaydık en az 10 milyon Avro daha fazla ödeme yapmak zorunda kalırdık" şeklinde konuştu.

"Sivok'la yeniden görüşebiliriz"

Çebi son haftalarda gösterdiği performans ile takıma katkı sağlayan Tomas Sivok ile de yeniden anlaşmak için görüşebileceklerini ifade etti.

Vodafone Arena için yeni tarih Ekim

Vodafone Arena'nın çatısını yapmaya başladıklarını da belirten Çebi, "Haziran ayı sonunda çatıyı tamamen bitireğiz. Daha sonra da çimle ilgili çalışmalara başlayacağız. Bir aksikik olmaz ise Ekim ayının sonuna doğru yeni stadımızda oynamaya başlayacağız" İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz