Futbol

Çebi'den flaş Gomez açıklaması

11 Ağustos 2016 Perşembe 13:15 - Son Güncelleme 11 Ağustos 2016 Perşembe 14:20

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi, Sosa ve Gomez ile ilgili açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa Finali'ni, geçen yılın rövanşı olarak gördüklerini söyledi.

SÜPER LİG'DE YAPILAN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Nur Çebi, Fanatik Gazetesi'ne, Cumartesi günü oynanacak Süper Kupa Finali ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezonun ilk resmi maçını Galatasaray'la yapacak olmalarının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Çebi, "Bunu bir anlamda geçen yılın rövanşı olarak görüyoruz. Ayrıca yeni transferlerin takıma uyumlarını görmek için de en iyi ortam olacak" değerlendirmesinde bulundu.

"Önemli olan Sosa'nın performansı"

Ahmet Nur Çebi, affedilen Jose Sosa ile ilgili olarak da, "Konuştuk, sıkıntılarını giderdik, takımda kaldı. Önemli olan, iki yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun bu süre içinde göstereceği performans" dedi.

"Gomez'den haber bekliyoruz"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de anlatan Ahmet Nur Çebi, Alman golcü Mario Gomez'e kalması yönünde isteklerini ilettiklerini ve kendisinden haber beklediklerini söyledi.

Beşiktaşlı Sosa, sağlık kontrolünden geçti

Bu arada Beşiktaş'ın Avusturya kampında kadro dışı bırakılan ve daha sonra siyah-beyazlı yönetim tarafından affedilerek takıma dönen Arjantinli futbolcu Jose Sosa, sağlık kontrolünden geçti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz