Futbol

Cenk o anları anlattı

26 Şubat 2014 Çarşamba 15:49 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 17:29

Cenk: "Ufak bir baş ağrısı yaşadım ama kendimi iyi hissediyorum"

Beşiktaş'ın milli kalecisi Cenk Gönen, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada yaşadığı sakatlık pozisyonunu net hatırlamadığını ancak şu anda kendisini iyi hissettiğini söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Cenk, sakatlandığı pozisyonu net olarak hatırlamadığını belirterek, "Bana söylenenlerden ve televizyonda izlediklerimden biliyorum. Burak Yılmaz’ın dizi ve Pedro Franco’nun ayağı yüzüme geldi. Olaydan sonra doktor bana birçok soru sordu. Soruları doğru cevaplamışım. Ben oynamak istedim, doktor da oynamamı uygun görmüş" ifadelerini kullandı.

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Cenk, "Rakip takım oyuncularına teşekkür ediyorum. Dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Büyük Beşiktaş camiası yanımda olduğunu hissettirdi. Bugün yapılan antrenmanda yer aldım. Ufak bir baş ağrısı yaşadım ama kendimi iyi hissediyorum" şeklinde konuştu.

"Taraftar desteğine ihtiyacımız var"

Sahalarında oynayacakları karşılaşmalarda taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden milli kaleci, "İki hafta içeride oynayacağız. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çok bilinçli bir taraftar topluluğuna sahibiz. Küfür etmeyip kötü tezahüratta bulunmayacaklarına eminim. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Sezonun ikinci yarısına müthiş başladık. Galatasaray maçında da iyi oynadık ama penaltı golüyle mağlup olduk. O maçı unutup içeride oynayacağımız iki maçı da kazanmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'a konuk oldukları maçın 84. dakikasında ceza sahasındaki bir mücadele sırasında başına darbe alarak sakatlanan ve uzun süre yerden kalkamayan Cenk Gönen, saha içinde tedavi gördükten sonra tedavi için hastaneye götürülmüştü.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz