Futbol

Cenk Tosun: Daha farklı bitebilirdi

02 Aralık 2017 Cumartesi 23:43 - Son Güncelleme 02 Aralık 2017 Cumartesi 23:55

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmada oyun olarak rakiplerine büyük üstünlük kurduklarını söyledi.

Cenk Tosun, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Öncelikle taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. 90 dakika susmadılar. Takım arkadaşlarımla gurur duyduğumu da söylemek istiyorum. 90 dakika maçın hakimi bizdik. Sanki her saniye top bizdeydi. Maç belki 3-0 bitti ama daha farklı bitebilirdi. Son vuruşlarda daha iyi olabilirdik inşallah onları bir sonraki maçlara saklamışızdır. İki haftadır golsüz beraberi kalıyoruz o yüzden bu maç bizim için çok önemliydi. Liderle puan farkını 3'e indirdiğimiz için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Cenk, Galatasaray karşısında yakaladıkları net fırsatları değerlendirememeleri hakkında ise, "1-0 öndeyken inanılmaz, bomboş pozisyonları kaçırdık. Ondan sonra Dusko'nun hem de sağ ayağıyla 90'a gol atması çok tuhaftı. Bizi de sevindirdi. Daha sonra 3 oldu daha da farklı olabilirdi. Sonuçta hepsine 3 puan verdikleri için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Golcü oyuncu, orta sahada Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Atiba'nın birlikte oynamasıyla ilgili olarak ise, "Üç tane tekniği iyi olan daha fazla dikine giden pas alış-verişi iyi olan oyuncular oynadı. İyi de oynadıklarını düşünüyorum. Talisca olunca daha fazla çift forvet gibi oynuyoruz. Her maça gereken taktikle çıkıyoruz. Hoca bu maçta böyle uygun gördü. İyi de oynadığımızı düşünüyorum." yorumunda bulundu.

Cenk, "Bu sezon çok iyi bir performans ortaya koyuyorsun. Transfer teklifleri alıyor musun?" sorusuna, "Transferle alakalı fazla bir şey söylemeyeyim. Zaten başkanımız bazı yerlerde gereken demeçleri vermiş." yanıtını verdi.

Negredo'nun attığı gole çok sevindiğini de sözlerine ekleyen Cenk Tosun, "Negrodo'nun golüne çok sevindik. Çünkü çok ihtiyacı var. Bazen ben bazen o takımı sırtlayacak. Oyuna girdikten sonra onun da gol atmasına çok sevindim." ifadelerine yer verdi.

Cenk, maç içinde ayağına bir darbe aldığını ancak ciddi bir sorununun olmadığını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz