Futbol

Cenk Tosun: Sosa'dan daha iyisini görmedim

10 Nisan 2020 Cuma 09:46 - Son Güncelleme 10 Nisan 2020 Cuma 17:28

A Milli Futbol Takımımızın yıldız isimlerinden Cenk Tosun, sosyal medyadan yaptığı yayında soruları yanıtladı. Beraber oynadığı en iyi 10 numaranın Jose Sosa olduğunu belirten golcü futbolcu, sakatlığıyla ilgili bilgi de verdi.

Futbol camiasının yıldız isimleri evde kaldıkları dönemde sosyal medyayı daha aktif kullanıyor. Bu isimlerden biri de, A Milli Takımımızın yıldız golcüsü Cenk Tosun...

Takipçilerinin soruları yanıtlayan başarılı forvet, beraber oynadığı en iyi on numaranın şu anda Trabzonspor'da forma giyen Arjantinli yıldız Jose Sosa olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta birlikte forma giydiği Sosa için “Ondan daha iyisini görmedim” diyen Cenk Tosun, “Talisca ikinci forvet gibiydi. Sosa daha fazla asist düşünen, forvet besleyen bir 10 numara" ifadesini kullandı.

Sakatlığı hakkında da bilgi veren golcü oyuncu, “Ayağım gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Hala değneklerleyim ama üzerine biraz basabiliyorum." dedi.

Premier Lig'de top koşturan Cenk Tosun, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgiliyse, “Çok sevdiğim bir hoca, takdir ettiğim bir insan. Futbolculuk hayatını konuşmaya bile gerek yok. Türkiye'deki büyük efsanelerden biri." yorumunda bulundu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz