Futbol

"Chelsea neyse Tokatspor da o"

14 Ocak 2014 Salı 14:09 - Son Güncelleme 14 Ocak 2014 Salı 14:45

Şükrü Ergün, Tokatspor maçı ve Telles transferiyle ilgili konuştu.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında yarın Tokatspor'u ağırlayacak. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, Tokatspor'la yapacakları ilk maçı önemsediklerini söyledi. "Rakibimizi küçümsemiyoruz. Bizim için Chelsea neyse Tokatspor da o" diyen Ergül, bir türlü sonuçlandırılamayan Alex Telles transferi ile ilgili de bilgi verdi.

TT Arena'da oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan dahil olup Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor'u eleyerek gruplara kalan Galatasaray, Medical Park Antalyaspor, Elazığspor ve Tokatspor'la eşleştiği B Grubu'ndaki ilk sınavını yarın Tokatspor'a karşı verecek. Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Tokatspor mücadelesi saat 19.00'da başlayacak ve hakem Koray Gençerler düdük çalacak.

Galatasaray maç günü gelecek

Devre arası hazırlık kampını Antalya'da sürdüren Galatasaray takımı, Tokatspor karşılaşması için maç günü İstanbul'a gelecek.

Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın sakatlıklarının devam ettiği sarı-kırmızılı ekip, Tokatspor'u yenerek Ziraat Türkiye Kupası gruplarına iyi bir başlangıç yapma hedefinde. "Cim Bom", Tokatspor maçı sonrası tekrar Antalya'ya dönerek hazırlıklarına devam edecek.

"Bizim için Chelsea neyse Tokatspor da o"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, Tokatspor'la yapacakları ilk maçı önemsediklerini söyledi.

Şükrü Ergün, Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli rakiplerin elenmesinin ardından Galatasaray'ın tek favori olarak gösterildiğini ifade ederek, ciddiyeti elden bırakmayacaklarını belirtti.

Bu kulvarda kesinlikle rehavete kapılmayacaklarının altını çizen Ergün, "Ziraat Türkiye Kupası gruplarına Tokatspor maçıyla başlayacağız. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Bizim için Chelsea neyse Tokatspor da o. Rakiplerini küçümseyenlerin başına neler geldiğini çok iyi biliyoruz. Bizim amacımız, mücadele verdiğimiz üç kulvarda da başarılı olmak" diye konuştu.

"Alex Telles'in durumu bugün yarın belli olur"

Şükrü Ergün, transfer görüşmeleri süren Brezilyalı futbolcu Alex Telles'la ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Transfer döneminin sonuna kadar bu tip konularda spekülasyonların devam edeceğini dile getiren Ergün, "Bu işin tabiatında var. Çeşitli spekülasyonlar hep yapılacak. Bekleyelim ve görelim. Alex Telles'in durumu bugün, yarın belli olur" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz