Futbol

Cihat Arslan: "Bunu kabul etmiyorum"

10 Mayıs 2015 Pazar 00:40 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2015 Pazar 00:46

Balıkesirspor Teknik Direktörü Arslan, Başakşehir maçı sonrası açıklama yaptı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 2-1 mağlup oldukları İstanbul Başakşehir maçına ilişkin, "11'e 10 oynuyoruz ve kontra ataktan gol yiyoruz. Ben bunu kabul etmiyorum" dedi.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Arslan, rakiplerinin gördüğü kırmızı kart ve kendilerine verilen penaltı nedeniyle karşılaşmanın istedikleri gibi başladığını, ancak yakaladıkları bu avantajı değerlendiremediklerini ifade etti.

Cihat Arslan, kazandıkları penaltıyı kaçırdıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

"Bir maç düşünün, başlangıç açısından çok iyi. Kırmızı kart ve penaltı. Herhalde daha iyi bir başlangıç düşünemezsiniz. Ancak penaltıyı atamadıktan hemen sonra kontradan yediğimiz bir gol var ve yine penaltıdan. 11'e 10 oynuyoruz ve kontra ataktan gol yiyoruz. Ben bunu kabul etmiyorum, oyuncularımı devre arasında uyardım zaten. Daha sonra Kulusic'in gereksiz yere 2. sarı karttan kırmızı kartla oyundan çıkması... 11'e 10 devam etsek belki bu maçı kazanacaktık. Tabi alan genişledi ve futbolculara yorgunluk bindi. İki takım açısından da zorlu bir karşılaşma oldu."

Avcı tribüne gönderildi

İstanbul Başakşehir'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın tribüne gönderilmesi nedeniyle toplantıya katılan yardımcı antrenör Erol Bulut ise maça istedikleri gibi başlayamadıklarını, ilk dakikalarda gördükleri kırmızı kartın morallerini bozduğunu söyledi.

Balıkesirspor'un kazandığı penaltı atışını kalecilerinin kurtardığını anlatan Bulut, "Bize göre rahat olan Balıkesir tarafıydı. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İlk dakikada kırmızı kart yedik ve penaltı oldu. Kalecimiz penaltıyı kurtardı. Sonra biz bir penaltı kazandık ve gole çevirdik. Baskı yedik ve baskıdan çıkmayı başardık. İkinci yarıda oyun ortadaydı, iki tarafta iyi oynadı. Son dakikalarda bulduğumuz golle maçı kazandık."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz