Futbol

Cisse'den Burak Yılmaz'a övgü

02 Mart 2020 Pazartesi 16:41 - Son Güncelleme 02 Mart 2020 Pazartesi 16:49

Aytemiz Alanyasporlu Papiss Cisse, Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti. ''O, Türkiye'de kendini kanıtlamış bir isim. Oyun stili çok iyi ve sahada yaptıkları hoşuma gidiyor'' dedi.

Aytemiz Alanyasporlu Papiss Cisse, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hazırladığı 'Tam Saha Dergisi'ne açıklamalar yaptı.

Bu sezon 16 kez fileleri sarsan ve Süper Lig'de gol krallığı yarışında iddialı bir konumda olan Senegalli yıldız, Süper Lig'de en beğendiği golcünün Burak Yılmaz olduğunu söyledi.

Milli futbolcuyu çok beğendiğini ifade eden tecrübeli forvet, ''Burak, Türkiye'de kendini kanıtlamış bir isim. Oyun stili çok iyi ve sahada yaptıkları hoşuma gidiyor, Çin'de de karşılıklı oynamıştık. Şanghay derbisinde iki kez karşılaştık.'' dedi.

Turuncu Yeşilli ekibe transfer sürecini de anlatan Senagalli golcü, ''Bursaspor ile görüşmelerim oldu ancak olumsuz sonuçlandı. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala Aytemiz Alanyaspor'dan teklif geldi ve kabul ettim'' ifadesini kullandı.

Türkiye'ye gelmeden önce araştırmalar yaptığını da söyleyen Cisse, ''Dini İslam olan bir ülkeye geldim. Günde 5 vakit ezan sesi duymak beni sakinleştiriyor ve mutlu ediyor'' şeklinde konuştu.

Sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatan 34 yaşındaki futbolcu, "Yaş benim için bir sayıdan ibaret. Sadece sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve neler olup biteceğini bilmiyorum" dedi.

A Milli Takım'ın 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki şansını da değerlendiren Papiss Cisse, ''Zorlu bir gruptan çıkarak büyük bir iş başardılar. Turnuvada iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum'' ifadesini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz