Futbol

Civan Çapraz altyapı seçmelerine katıldı

16 Haziran 2019 Pazar 10:15 - Son Güncelleme 16 Haziran 2019 Pazar 10:22

Fenerbahçe'nin başlattığı 'Fener Ol' kampanyasına biriktirdiği formaları satarak katkı sunan Civan Çapraz, sarı-lacivertli kulübün altyapı seçmelerine katılmak üzere Dereağzı Tesisleri'ne geldi.

Yüksekova'da yaşayan ve fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Civan Çapraz, 4 yıldır biriktirdiği formaları ilçe merkezinde satarak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı 'Fener ol' kampanyasına destek verdi.

Kampanyaya destek olmak için forma sattığı zaman kendisini çeken gazetecileri görmediğini ve sonrasında çok heyecanlandığını aktaran Civan Çapraz, şu ifadeleri kullandı:

''Geçen gün de Fenerbahçe'nin WinWin kampanyasına katıldım, çok heyecanlıydı. Rıdvan Dilmen de Yüksekova'ya geleceğini söyledi. Önceden de bu seçmelere gelecektim o yüzden burada olduğum için mutluyum. Burada olduğum için de ümitliyim, kazanacağımı düşünüyorum. Eğer kazanıp A takıma çıkarsam da Fenerbahçe'ye yaralı olacağımı düşünüyorum.''

Amaçlarının hem Fenerbahçe'ye destek olmak hem de Fenerbahçe'ye yararlı bir nefer yetiştirmek olduğunu ifade eden baba Ferhat Çapraz, ''Burada olduğumuz için de mutluyuz. Hem benim, hem de oğlumun takımı, ikimiz beraber buradayız, rüya gibi. Bizim bölgemizde biliyorsunuz işsizlik had safhada ve bir sürü boşta gencimiz var. Futbol açısından bayağı başarılı olanlar var. İnşallah onlar için de ön açıcı bir durum olur. Özellikle Fener Ol kampanyasında herkesin Fenerbahçemize tekrar yardımda bulunmasını, elini taşın altına koymasını istiyoruz. Civan'ın da Fenerbahçe'ye faydalı bir nefer olacağına inanıyorum. O'na bu yolda ilk adımda başarılar diliyorum. Sanki seçmelere ben girecekmişim gibi çok heyecanlıyım'' dedi.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz