Futbol

Cocu'nun menajeri: "Fenerbahçe'yi reddetmeyi düşünmüştük"

05 Kasım 2018 Pazartesi 14:29 - Son Güncelleme 05 Kasım 2018 Pazartesi 15:44

Fenerbahçe'de görevine son verilen Philip Cocu'nun menajeri Rob Jansen, Hollanda basınına süreci değerlendirdi. Jansen, "Uzun süre Fenerbahçe'yi reddetmeyi düşündük, daha sonra iyi bir kontratı kabul ettik" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Phillip Cocu'nun menajeri Rob Jansen, Hollandalı antrenörün Fenerbahçe macerasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cocu'nun PSV Eindhoven'dan Fenerbahçe olmasa da ayrılmak istediğini söyleyen Jansen, "PSV'den ayrılık kararı çoktan verilmişti. Hazırdı, şampiyon olmuştu ve artık başka bir macera arıyordu. Dolayısıyla Cocu da yeni sezon için bir başka ülkede şampiyonluk yaşamış önemli bir takıma gitti" ifadelerini kullandı.

Jansen, "Biz Fenerbahçe kararını verdik. Vermeden önce uzun süre, kabul etmemeyi düşünmüştük. Fakat, bu kararı aldık" dedi.

Maddi açıdan Fenerbahçe'nin çok ilgi çekici bir teklif sunduğunu belirten Jansen, "Hollanda'da futbol işindeyseniz ve dışarıdan iyi bir kontrat aldıysanız, oraya gidersiniz. Bu yüzden Fenerbahçe kararının başarıyla, başarısızlıkla ya da yapılan görüşmelerle bir ilgisi yok. Dışarıda maçtan sonra da kontratınızı düşünmekle uğraşmazsınız" diye konuştu.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz