Futbol

"Çok ağır bir mağlubiyet oldu"

04 Nisan 2015 Cumartesi 19:43 - Son Güncelleme 04 Nisan 2015 Cumartesi 19:48

Michael Skibbe, Sivasspor yenilgisiyle ilgili bu yorumu yaptı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Medicana Sivasspor'a 3-1 yenildikleri maça ilişkin, "Çok ağır bir mağlubiyet oldu" dedi.

Skibbe, maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının ikinci yarıda gösterdiği performansın hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

İlk yarının ardından oyuncularına kontra ataklara karşı dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunduğunu ifade eden Skibbe, şöyle konuştu:

"Karşı takımın kontra ataklarına izin vermememiz gerekiyordu. İkinci yarıda bütün atılan goller kontra ataklardandı. Bütün gollere biz izin verdik. Bizim hatalı paslarımızdan oluştu. Çok ağır bir mağlubiyet oldu. Bunu sindirmemiz gerekiyor. Gelecek hafta yapacağımız Kayseri Erciyesspor maçına da çok iyi hazırlanmalıyız. Böyle hataları tekrarlamamak için gayret göstermeliyiz."

Medicana Sivasspor cephesi

Medicana Sivasspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna ise iki takım için de önemli bir maç yaptıklarını bildirdi. Eskişehirspor karşısında kazanmanın güzel olduğunu dile getiren Tuna, şöyle konuştu:

"Alt sıralarla aramızı açarak ilerlemek istiyorduk. Sonuçtan ziyade her maçta istediklerimizi oyuncularım sahaya yansıtıyor. Maçın ikinci yarısında da iyiydik. Maçı kazanıp 3 puan alarak buradan ayrılıyoruz ve mutluyuz. Önümüzdeki haftalarda düşme hattının tamamen üzerine çıkarak, galip gelmek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz