Futbol

"Çok çalışacağız ve çabalayacağız"

27 Eylül 2015 Pazar 18:05 - Son Güncelleme 27 Eylül 2015 Pazar 18:18

Torku Konyaspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Mersin İdmanyurdu galibiyetine ilişkin, "Bütünüyle baktığımızda maç bizim açımızdan son derece iyi geçti. Form ve uyum olarak yukarı çıktığımızı teyit eden maçlardan biri oldu" dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, müsabakanın ortada geçtiğini, ev sahibi takım olma avantajını kullandıklarını belirtti.

Son haftalarda takımının daha dirençli oyun ortaya koyduğunu vurgulayan Kocaman, şunları söyledi:

"Mersin İdmanyurdu skor gücü yüksek bir takım. Yeni antrenör değişikliği yaşadılar. Bunun da sağlayacağı bir pozitif enerji ile maça çıktılar. Maçın geneline bakıldığında sahada bizim de öngörülerimizin üstüne çıkan bir takımımız vardı. İlk yarıya başladıktan sonra topun kontrolü bizde oldu ve erken dakikalarda golü bulduk. Bu da bizi oyunun içinde daha istekli tutmaya başladı. Mersin İdmanyurdu ilk yarının sonlarında kontrolü eline alsa da çok tehlike yaşamadan, kombine ataklarla farkı artırmaya çalıştık. İkinci yarı tamamen üst seviyede bir halimiz vardı. Bu da oyunumuzu yukarı çıkardı ve pozisyonlarımızı artırdı. Bütünüyle baktığımızda maç bizim açımızdan son derece iyi geçti. Form ve uyum olarak yukarı çıktığımızı teyit eden maçlardan biri oldu."

- Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise takımının oyuna iyi başlayamadığını dile getirdi.

Maçın ikinci yarısına iyi başladıklarını anlatan Korkmaz, "Ancak daha sonra Torku Konyaspor üstünlüğü ele aldı. 2-0'dan sonra takım teslim oldu. Çok çalışacağız ve çabalayacağız. Takımı belirli bir seviyeye getireceğiz. Eksik yönlerimiz var, onları tamamlayacağız. Daha iyi ve kazanan bir Mersin İdmanyurdu hazırlayacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz