Futbol

''Çok sevinçliyiz''

01 Kasım 2014 Cumartesi 16:13 - Son Güncelleme 01 Kasım 2014 Cumartesi 16:17

"Rakibimizin yenilmezlik unvanını biz sonlandırmak istiyorduk, başardık"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, karşılaşma öncesi rakiplerinin yenilmezlik unvanını sonlandırmayı hedeflediklerini, bunu da başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Teknik direktör Buz, Gençlerbirliği'nin İstanbul Başakşehir'i 1-0 yendiği maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta önemli bir müsabakada Fenerbahçe'ye karşı oynadıklarını ve defansif oyunları nedeniyle de eleştirildiklerini hatırlattı.

Her karşılaşmaya ayrı ayrı düşünerek hazırlandıklarını belirten Buz, "Zor bir maç olacağını biliyorduk ama kazanmak istiyorduk. Ankara'ya 4-0'lık bir galibiyet ve namağlup gelen bir rakip vardı. Rakibimizin yenilmezlik unvanını biz sonlandırmak istiyorduk bunu da başardımız için mutluyuz" diye konuştu.

Kırmızı-karalı futbolcuların maçta "inanılmaz" mücadele ettiğini dile getiren Buz, "Genç oyuncu sayımız çok fazla, takım oyununu oturtmaya çalışıyoruz. Çok sevinçliyiz. Futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Başakşehir cephesi

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise Gençlerbirliği'nin kendilerine karşı kontrollü oynayacağını maç öncesinde tahmin ettiklerini, buna da çalıştıklarını söyledi.

Avcı, iki takım için de "oyun iyi değildi" değerlendirmesini yaparak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Zaman zaman biz zaman zaman da rakibimiz oyunda devreye girdi. Sabaha kadar oynansa gol olmaz derken uzatmada gol yedik. Karşılaşmada 0-0'lık bir oyun sergileniyordu. Futbolda detaylar vardır ve bu detaylar bazen sonucu belirler. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bugün onlar son dakikada buldukları golle karşılaşmayı kazandılar. Birgün biz de detayla maç kazanabiliriz. Artık bu dosyayı kapatıp önümüzdeki maça bakacağız."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz