Futbol

Ç.Rizespor Galatasaray maçına hazırlanıyor

25 Eylül 2013 Çarşamba 14:18 - Son Güncelleme 25 Eylül 2013 Çarşamba 14:22

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında, 28 Eylül Cumartesi deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Hakan Hacıbektaşoğlu katılmadı, sakatlığı bulunan Eren Albayrak, Sercan Kaya, Leonard Kweuke ve Kıvanç Karakaş takımdan ayrı koştu.

Kaleciler ise kaleci antrenörü Cengiz Birgen yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili ekip, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman şut çalışması ile tamamlandı.

Fildişi Sahilli defans oyuncusu Ousmane Viera, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye liginin çok zor, kendisinin de eksikleri olduğunu belirterek, "Bu eksiklerimi daha çok çalışarak gidermeye çalışıyorum. Bu konuda herkes elinden gelen desteği veriyor. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz" dedi.

Galatasaray karşısında iyi sonuç almak istediklerini ifade eden Viera, "Buna inanmış durumdayız. Zor olacağını biliyoruz ama kendimize güveniyoruz. Drogba'ya karşı oynayacağım. Drogba çok büyük bir oyuncu ve golcü ama Galatasaray sadece Drogba'dan oluşmuyor. Sneijder gibi oyuncular var. Biz küçük bir takım olmamıza rağmen iyi işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz