Futbol

"Daha iyi bir Kayserispor..."

13 Kasım 2013 Çarşamba 18:34 - Son Güncelleme 13 Kasım 2013 Çarşamba 18:37

Kayserispor teknik direktörü Prosinecki, daha çok çalışacaklarını söyledi.

Kayserispor'da yönetimin isteği üzerinde görevine devam etme kararı alan teknik direktör Robert Prosinecki, bu saatten sonra daha iyi bir Kayserispor için daha çok çalışarak daha fazla mesai harcayacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve 3-0 mağlubiyetle sonuçlanan Beşiktaş maçı sonrası istifa eden Robert Prosinecki, yönetimin istemesi üzerine görevinde kaldı.

Sezon başında takıma aldıkları oyunculardan çok daha iyi işler yapmasını beklediklerini belirten Prosinecki, işlerin umdukları gibi olmadığını kaydetti.

Prosinecki, "Ligin başında oynadığımız maçları yan yana getirdiğimizde kötü oyunumuz tabi ki bunda bir etkendir. Kendi ve hep beraber gurup halinde yaptığımız hatalar, hakemlerin tutumları, maçın kırılma anlarında hakemlerin hep maalesef bizim aleyhimize gerçekleşen kararları, uzun süren sakatlıklar iyi skorlar almaktan bizi mani etti. Maalesef bu noktaya geldik. Takımın başındaki yetkili kişi olarak sorumluluğu üzerime alarak istifa etmem gerektiğine inandım. Etik değerler ve yetişme tarzım o an bana bu kararı aldırdı." diye konuştu.

Daha sonra futbolcular ve yönetim ile yaptığı görüşmeler sonunda istifa kararını yeniden gözden geçirme noktasına geldiğini anlatan Prosinecki, "Oyuncuların reaksiyonu ve yönetim ile yaptığımız konuşmalarda hep bu takımın bana olan inançlarını ve halen burada yapacak çok işimiz olduğunu söylemeleri aldığım kararı yeniden gözden geçirmeye ve düşünmeye sevk etti. Bu dakikadan sonra bana bu kadar güvenen insanların inancını boşa çıkarmamak için tekrar konuyu ela aldım. Onlarla beraber yürüme kararı aldım. Oyuncularla da bunları paylaştım. Bu saatten sonra daha iyi bir Kayserispor için daha fazla çalışarak daha fazla mesai harcayarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz