Futbol

Danny Welbeck iddiası!

23 Mayıs 2018 Çarşamba 11:21 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2018 Çarşamba 11:34

Beşiktaş yönetimi, transferde öncelikli hedeflerini belirledi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden yöneticiler, takıma forvet ve sağ bek takviyesi yapacak. Siyah-beyazlıların transferini düşündüğü forvet adayları arasında Arsenal'in golcüsü Danny Welbeck'in olduğu iddia ediliyor.

Beşiktaş'ta gözler, yeni sezon yapılanmasına çevrildi. Spor Toto Süper Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan ve ligi dördüncü sırada bitiren siyah - beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer yapılacak bölgeleri belirledi.

Deneyimli teknik adam, ilk etapta kaliteli bir golcü ve Gökhan Gönül’e alternatif olabilecek sağ bek istiyor.

Bu sezon Alvaro Negredo ve Vagner Love’dan beklediği verimi alamayan yönetim, iki futbolcu konusunda da yol haritasını çizdi.

Beşiktaş yöneticilerinin, Negredo ve Love için gelecek tekliflere açık olduğu ve bu oyuncuları elden çıkarmak istediği öğrenildi.

Son 2 maçta ilk 11'de başlayan ve ilerisi için umut veren Cyle Larin’in ise kadroda tutulması planlanıyor.

Danny Welbeck iddiası

İngiltere basını ise Beşiktaş'ın Arsenal'in golcüsü Danny Welbeck ile ilgilendiğini iddia etti.

Haberin detaylarında; siyah-beyazlıların, Gareth Southgate'in 2018 Dünya Kupası kadrosuna dahil ettiği Welbeck için girişimlere başladığı yazıldı.

Arsenal ile anlaştığını açıklayan teknik direktör Unai Emery'nin transferde elini rahatlatmak için kadroda revizyona gideceği belirtilirken, bu transferde Beşiktaş'a kolaylık sağlanabileceği ifade edildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz