Futbol

Daum şimdi ne yapacak?

22 Ocak 2014 Çarşamba 10:00 - Son Güncelleme 22 Ocak 2014 Çarşamba 10:17

Bursaspor'da kadro genişliği Daum'u düşündürüyor. Bazı isimler gidebilir...

Ara transfer döneminin hızlı takımlarından Bursaspor'da kadrodaki oyuncu sayısının 32'ye yükselmesinin ardından teknik direktör Christoph Daum, yönetim kurulundan bazı futbolcularla yolların ayrılmasını istedi.

Ara transfer döneminin başlamasının ardından Jose Fernandao, Renato Caja, Onurcan Piri, Oğuzhan Aynaoğlu, Taşkın Çalış, Ethem Ercan Pülgir, Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve Bekir Yılmaz ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılarda kadrodaki oyuncu sayısı 32'ye yükseldi.

Yeni transferlerle yaşanan kadro genişliğinin ardından teknik direktör Christoph Daum'un yöneticilerle bir görüşme yaparak, takımda forma şansı bulamayan bazı oyuncularla yolların ayrılmasını talep ettiği öğrenildi.

Gidecekler listesinde Tuncay, Yasin ve Bekir var

Yeşil-beyazlı yöneticilerin de Eskişehirspor ile Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de bir hafta içinde yapılacak 3 karşılaşmanın ardından kadroda bazı oyuncularla yolların ayrılması için girişimde bulunacağı ifade edildi. Bursaspor'da, Tuncay Şanlı, Yasin Pehlivan ve yedek kaleci Bekir Sevgi'nin takımdan ayrılabilecekleri kaydedildi.

Orta alanda bolluk

Bu arada, yeşil-beyazlılarda 32 kişilik kadroda 5 kaleci, 9 savunma, 13 orta saha ve 5 forvet oyuncusu yer alıyor.

Bursaspor'un kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Frey, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Onurcan Piri, Okan Koçuk

Savunma oyuncuları: Civeli, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Basser, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Taiwo, Ertuğrul Ersoy, Ethem Ercan Pülgir

Orta saha oyuncuları: Beluschi, Ferhat Kiraz, Murat Yıldırım, Oğuzhan Aynaoğlu, Caja, Şamil Çinaz, Ozan İpek, Tuncay Şanlı, Taşkın Çalış, Yasin Pehlivan, Volkan Şen, Bekir Yılmaz, Kazım Kazım

Forvet oyuncuları: Fernandao, Sestak, Sercan Yıldırım, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz