Futbol

"Demba ve Cenk'i bana ver doktor!"

20 Aralık 2014 Cumartesi 11:16 - Son Güncelleme 20 Aralık 2014 Cumartesi 11:22

Beşiktaş'ta "Forvet bilmecesi" sürüyor.

Beşiktaş'ta "Forvet bilmecesi" sürüyor. Mustafa Pektemek, Demba Ba ve Cenk Tosun'un sakatlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Slaven Bilic, Rizespor maçında Furkan Yaman'ı forvette oynattı. Hırvat Hoca, dün sabah yapılan antrenman öncesi Doktor Ertuğrul Karanlık'ın odasına girdi ve "Cenk Tosun ve Demba Ba'yı hemen bana ver" dedi. Ama Karanlık, Hırvat Hoca'nın bu isteğini reddetti. "İkisi de tam olarak iyileşmedi. Bu durumda bugün (dün) idmana çıkamazlar" diyen Karanlık, Bilic'e müjdeyi de verdi.

AKHİSAR'A CENK, KONYA'YA DEMBA

Gökhan Töre, Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Cenk Gönen'i dün takıma % 100 döndüren Karanlık, Cenk Tosun ve Demba Ba'yı Akhisar maçına yetiştirecek. Cenk Tosun bugün takımla antrenmana çıkacak ve yarınki maçta sahada olacak. Demba Ba ise riske edilmeyecek. Bilic'in Senegalli oyuncuyu yarın yedek kulübesinde oturtacağı da öğrenildi. 29 yaşındaki golcü, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Konya maçında ilk 11'de sahaya çıkacak.

ÖZEL APARAT SAYESİNDE GERİ DÖNDÜ

Yürüyüşlere başlayan Demba Ba, idmanın son 15 dakikasında ise koşu yaptı. Antrenman sonrası da bir kez daha MR'ı çekilen Senegalli golcünün ayak parmağındaki kırığın yüzde 90 iyileştiği açıklandı. Doktor Ertuğrul Karanlık, kırık parmağa özel olarak hazırladığı aparat sayesinde 29 yaşındaki oyuncu, beklenenden daha kısa sürede takıma geri döndü.

AKŞAM

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz