Futbol

"Demek ki ben safmışım... Bu fiyasko!"

04 Ocak 2015 Pazar 00:10 - Son Güncelleme 04 Ocak 2015 Pazar 02:17

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Başakşehir maçı ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası"nda Erman Toroğlu, Kaya Çilingiroğlu ve Oğuz Çetin, Fenerbahçe-İstanbul Başakşehir maçını masaya yatırdı.

Toroğlu: "Başakşehir bu ise fiyasko!"

Başakşehir'in performansını eleştiren Toroğlu, "Fenerbahçe bu hali ile Başakşehir'e pozisyon bile vermedi. Başakşehir'in ne defansı defanstı, ne hücumu  hücumdu. Demek ki Başakşehir bu kadardı. Demek ki ben safmışım. İstanbul Başakşehir'den daha iyi bir futbol bekliyordum. Ama Fenerbahçe yürüye yüreye kazandı... Başakşehir bu ise fiyasko! Başak'ın biraz daha açılması, biraz daha sulanması lazım" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin vasat bir oyun ortaya koyduğunu savunan Toroğlu, "Fenerbahçe'de kötü oynayan yoktu ancak Alper Potuk dışında çok iyi oynayan da yoktu. Fenerbahçe akılı oynayarak kazandı" dedi.

Çilingiroğlu: "Başakşehir'in bu kadar kötü olmasının nedeni; F.Bahçe'nin çok iyi olması"

Fenerbahçe'nin performansını öven Kaya Çilingiroğlu ise "Bence Fenerbahçe bu sezonun en iyi oyunlarından birini oynadı. Başakşehir'in bu kadar kötü olmasının nedeni; F.Bahçe'nin çok iyi olmasıydı... Fenerbahçe fizik olarak bayağı üstündü... Fenerbahçe çok başarılı bir futbol oynadı.. Başakşehir oynuyor gibi yapıyor. Fenerbahçe'yi beğendim yarınki derbide beraberlik olursa ilk yarıyı lider bitiriryer" ifadelerini kullandı.

Oğuz Çetin: "Fenerbahçe çok doğru oynadı"

Oğuz Çetin de İstanbul Başakşehir ile ilgili olarak "Başakşehir'in bir kapasitesi var ama rakibin zaafları yoksa Başakşehir'in oyunda şansı yok" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin doğru bir taktik ile oynadığını vurgulayan Çetin, şunları söyledi:

"Fenerbahçe, Başakşehir karşısında  son derece disiplinli, hırslı, doğru oynadı ve konuk ekibe oynama fırsatı vermedi. Gökhan ve Caner, Başakşehir karşılaşmasında hücuma çok doğru zamanlamalarla destek verdi. İlk dakikadan son dakikaya kadar Fenerbahçe oyunuyla bu maçı olacağını gösterdi."

Diego'nun performansı

Çetin, Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyuna alınan Diego Ribas ile ilgili olarak ise "Diego mutlaka oynamalı ama şu an kadroda ondan daha hazır oyuncular var" dedi.

Toroğlu: "Fenerbahçe'nin kadrosunda bir hegemonya gerçeği var"

Erman Toroğlu ise Diego'nun yeterince süre alamaması konusunda takımdaki bazı oyuncuların etkisinin olabileceğini savunarak, "Fenerbahçe'nin kadrosunda bir hegemonya gerçeği var. Bu Diego'nun performansını da etkileyebilir" şeklinde konuştu.

Çilingiroğlu: "Diego, fiyasko bir transferdir"

Kaya Çilingiroğlu da Diego'nun maliyetine dikkat çekerek, "Bence Alex'in gönderilmesinin üstünün örtülmesi için yapılan bir transferdi. Fiyasko bir transferdir. Diego kötü bir futbolcu değil ama verilen rakamlara göre yanlış bir transfer" yorumunu yaptı.

Oğuz Çetin: Fenerbahçe Başakşehir karşısında doğru oynadı ve konuk ekibe oynama fırsatı vermedi.

Oğuz Çetin: Fenerbahçe son derece disiplinli, hırslı ve doğru oynadı.

Oğuz Çetin: Gökhan ve Caner Başakşehir karşılaşmasında hücuma çok doğru zamanlamalarla destek verdi.  

Oğuz Çetin: Diego mutlaka oynamalı ama şu an kadroda ondan daha hazır oyuncular var...

Oğuz Çetin: Diego mutlaka oynamalı ama şu an kadroda ondan daha hazır oyuncular var...

Erman Toroğlu: Fenerbahçe'nin kadrosunda bir hegemonya gerçeği var, bu Diego'nun performansını da etkileyebilir.

 

Erman Toroğlu: Fenerbahçe vasat top oynadı ama gerekeni yaptı. Başakşehir ise ortaya hiç bir şey koyamadı. 

Müsabakanın hakemi Fırat Aydınus, saha içinde Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile çarpıştı.

Karşılaşmanın 78. dakikasında Fırat Aydınus, başka bir noktaya bakarak koşarken arkadan Emre'ye çarptı. Çarpışma sonrası Emre kafasını, Fırat Aydınus ise burnunu tuttu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz