Futbol

"Deniz Türüç için net bir şey yok"

02 Temmuz 2019 Salı 14:50 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2019 Salı 14:52

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi yenilenen Karaman, Türk futbolunun mali yapısına değinirken transfer gündeminin önemli isimlerinden Deniz Türüç hakkında da bilgi verdi.

Karaman’ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Kulüplerimiz ekonomik olarak zor durumda. Türk futbolu bir şeyler yapmak zorunda. Fikir üretmeliyiz. Bu zorluklardan nasıl kurtuluruz diye düşünmeli. Yardım almak pansuman oluyor. Kayserispor’da da zor dönemdeyiz. Başkan genel kurula gitti. Devam kararı alındı. Önünde 3 senesi varken genel kurula gitti. Ekonomik olarak bir tablo var önümüzde. Yapılandırma yürürlüğe girecek. Yayıncı kuruluşla problem var. Transfer yapmak zorundayız. Para kazanmak zorundayız. Taraftar UEFA’ya oynamak istiyor. Ama bütçeye göre hareket etmeliyiz. İşimiz kolay değil”

"Trabzonspor zorda kaldığı için yaptı"

“Trabzonspor gençlerle çok iyi iş yaptı. Ama onlar da zorda kaldıkları için yaptılar. Müthiş bir isabet tutturdular. Teknik adamlar cesaretli olmalı. Ben şimdi 10 genci A takıma aldım. Bunların içinde sadece 1-2 tanesi mesafe kat etti. Diğerleri olmadı. Altyapılarımız iyi durumda değil”

“Deniz Türüç için net bir şey yok”

“Kim Deniz Türüç’ün gitmesini ister? Ben devam etmek istiyorum. Ama teklifler geldiğinde zihni çelindiğinde zor durumda kalabilirsiniz. Anadolu takımları her sene 1-2 futbolcu satmak zorunda. Böyle olmaz açıktan devamlı yemek zorunda kalırlar. Burayı bir şirket olarak düşünün. Şu anda Deniz için net bir şey yok”

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : Hikmet Karaman
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz