Futbol

Denizli o tesadüfü anlattı

27 Eylül 2017 Çarşamba 22:05 - Son Güncelleme 28 Eylül 2017 Perşembe 11:14

Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli, Levent Özçelik'in sunduğu Futbol'un Zirvesinde haftanın futbol gündemini değerlendirdi.

Mustafa Denizli'i Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık ile ilgili, Palabıyık’ın bariz bir hatası var, diğer hatayı yan hakem yaptı, hakem de insandır bu hatalar olacaktır'' dedi.

Denizli, video hakem ile ilgili ise '' Futbol süreklilik ister. Maçı kesip video hakeme başvurmak futbolu kesintiye uğratmaktır, futbolu katletmektir. Video hakem uygulaması gelirse hakemin güvenilmez bir kişi olduğunu ortaya koyarsın'' yorumunu yaptı.

Mustafa Denizli, Fatih Terim'in kavga ettiği kebapçı Selahattin Aydoğdu ile bir gün sonra karşılaştığını ve masasına geldiğini dile getirdi. Denizli, "Olayın 1 gün sonrasında Selahattin, geldi oturduğum kafede yanıma oturdu. Ertesi sabah benim telefon çaldı, Fatih hoca arıyor. Dedim herhalde birisi söyledi. Açınca telefonu öyle düşündüm..." diye konuştu.

Rıdvan Dilmen de kebapçı Selahattin Aydoğdu ile konuştuğunu söyledi: 

Selahattin beyle (Aydoğdu) geçen hafta karşılaştım kafede. Misafiriniz yoksa bir şeyler içelim dedi. Selahattin bey kim? TFF üyesi... Selahattin beyin ne işi var bizim federasyonda? Selahattin beye keşke bıraksan dedim. Yüzüne söyledim. Bunu televizyonda da söylemişsin dedi. Benim bir şey yaptığım yok ki dedi. Türkiye'nin futbol direktörünü gönderiyorsunuz, onun kavga ettiği kişiyi tutuyorsunuz.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz