Futbol

Denizli, yeni transferi TRTSPOR canlı yayınında açıkladı

14 Ocak 2019 Pazartesi 15:06 - Son Güncelleme 14 Ocak 2019 Pazartesi 17:12

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın sosyal medya paylaşımıyla sinyalini verdiği transferi teknik direktör Mustafa Denizli, TRTSPOR'da katıldığı canlı yayında açıkladı. Denizli, Hırvatistan 1. Lig takımlarından NK Osijek'de forma giyen 24 yaşındaki Bosna-Hersek'li oyuncusu Haris Hajradinovic'i renklerine bağladıklarını kaydetti.

TRTSPOR canlı yayınında Yasin Dallı'nının sorularını cevaplayan Mustafa Denizli, ilk olarak transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yeni transferi canlı yayında açıklayan Denizli, "Haris Hajradinovic ile 3.5 yıllık kotrat yaptık. Kendisini uzun süre takip ettik. Oyun çizgisi uzun süredir devam ediyor" dedi.

 "Gökhan Töre transferinde planlanmış bir şey yok"

Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin gündemlerinde olup olmadığına yönelik soru üzerine ise "Gökhan Töre transferinde planlanmış bir şey yok" dedi.

Diagne ve Trezeguet'in bırakma gibi niyetlerinin olmadığını ifade eden Denizli, Ligin hem iyi hem de kaliteli futbol oynayan takımıyız, bunu da devam ettirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Mustafa Denizli'nin açıklamasıyla aynı anda Kasımpaşa'nın resmi internet sitesinden de yeni transferle ilgili açıklama yapıldı.

Hajradinovic imzayı attı

Kasımpaşa'dan transferle ilgili yapılan açıklamada da "Hırvatistan 1. lig takımlarından NK Osijek'de forma giyen 24 yaşındaki Bosna-Hersek'li oyuncusu Haris Hajradinovic, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Nursal Bilgin’in de hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3,5+1 yıl opsiyonlu olmak üzere Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

Kaynak: TRTSPOR

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz