Futbol

Denizli'de Altay'ın gecesi

06 Aralık 2020 Pazar 22:03 - Son Güncelleme 06 Aralık 2020 Pazar 23:51  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır, Yukatel Denizlispor karşısında bu sezon en fazla kurtarış yaptığı Süper Lig maçını oynadı.

Fatih Karagümrük karşılaşmasında Erik Sabo'nun penaltı vuruşunda gole izin vermeyen Altay Bayındır, bugün de Radoslaw Murawski'nin penaltı atışında geçit vermedi.

Karşılaşmada yaptığı kritik kurtarışlarla dikkati çeken genç kaleci, Süper Lig'de kalesine gelen son dört penaltının ikisini kurtardı.

Altay Bayındır, Denizlispor karşısında bu sezon en fazla kurtarış yaptığı Süper Lig maçını oynadı.

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır ise zor bir maçtan 3 puan aldıkları için sevinçli olduğunu söyledi.

Altay, bundan sonraki haftalarda da aynı disiplinle ve özveriyle yollarına devam edeceklerini belirterek, "İnşallah sezon sonunda bu hırs ve mücadelemizle taraftarımızın da bize verdiği destekle yolun sonunda şampiyonluğa ulaşırız." dedi.

Her takımın Fenerbahçe maçlarına hazırlanışı, duruşu ve hırsının farklı olduğunu kaydeden Altay Bayındır, "Biz de aynı şekilde karşılık ve reaksiyon verdiğimiz takdirde bundan sonraki maçlarda da hırsımızla inşallah bu galibiyetin devamını getiririz." diye konuştu.

Altay, penaltı kararı verilen Hugo Rodallega ile pozisyonuyla ilgili olarak, "Ben bu konulara çok fazla girmem, benim konularım değil. Benim işim sahada çalışıp, performans sergilemektir. Hakem direkt penaltı çaldı. Rodallega benim çeneme vurmuştu. Hala ağrım var. Fakat biraz daha tedbirli, dikkatli ve konsantre şekilde maçı yönetmeleri gerekir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin bu sezon 2 penaltı kurtardığını hatırlatması üzerine Altay Bayındır, şöyle konuştu:

"İyi konsantre oluyorum. Her hafta da çalışıyoruz. Sağ olsun kaleci hocamızla birlikte ne gerekiyorsa saha içinde ona göre yapıyoruz. Taraftarımızın da bize her zaman iyi maçta kötü maçta destek göstermesi gerekiyor. Bugün galip geldiğimiz için mutluyuz. İnşallah önümüzdeki haftalarda bunun devamını getireceğiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz