Futbol

Dev derbi tamamlanamadı

22 Eylül 2013 Pazar 21:52 - Son Güncelleme 23 Eylül 2013 Pazartesi 11:45

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde olaylar çıktı, 90 dakikanın bitiş düdüğü çalınamadı!

Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle devam eden maçın 90+2. dakikasında Felipe Melo'nun kırmızı kart görmesinin ardından, tribünler bir anda hareketlendi.

Kale arkasında bulunan bir grup siyah-beyazlı taraftar, sahaya girmeye çalıştı. Bunun üzerine daha önce 4 dakika uzatma veren hakem Fırat Aydınus, Galatasaraylı futbolcularla soyunma odasına gitti. Beşiktaşlı futbolcular ise sahada kaldı.

Beşiktaşlı futbolcuların da bir süre sonra soyunma odasına girişiyle birlikte tribünler yeniden hareketlendi. Bu kez doğu tribününden sahaya inen taraftarlar, ellerindeki sandalyelerle güvenlik güçlerinin üstüne yürüdü.

Polislere sandalye atan taraftarlar, bir süre sonra güvenlik görevlileri tarafından tartan piste çekildi. Güvenlik güçleri sahanın ortasında toplanırken, taraftarlar tartan pistten yabancı maddeler atmaya devam etti.

BILIC SOYUNMA ODASINA YOLLANDI
Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, uzatma dakikalarında hakem Fırat Aydınus tarafından soyunma odasına gönderildiği öğrenildi.

"MAÇ TATİL OLDU"
İlerleyen dakikalarda, hakem Fırat Aydınus'un maçı tatil ettiği açıklanırken, karşılaşmayla ilgili kararı Futbol Federasyonu verecek.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz