Futbol

"Devir teslim düzenini yıkmaya geliyorum"

19 Ekim 2019 Cumartesi 20:40 - Son Güncelleme 19 Ekim 2019 Cumartesi 20:49

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini tanıttı. Çebi, "Beşiktaş, benim değerlerim ve özelim. Şartlar ne olursa olsun ben buradayım." dedi.

Çebi, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte genel kurul üyelerine hitap ederek yönetim kurulu listesini tanıttı.

Salona büyük bir coşku eşliğinde eşiyle gelen Çebi, masaları tek tek dolaşarak kongre üyelerine selam verdi.

Ahmet Nur Çebi yaptığı konuşmada, "Beşiktaş'ın 7,5 sene önce zor günleri vardı. Biz de o zaman kulübü kurtarabilmek için göreve talip olduk. Yönetici olarak bulunduğum 6,5 yıllık sürede hiçbir zaman gururumu Beşiktaş'ın önüne koymadım.

Beşiktaş, benim değerlerim ve özelim. Şartlar ne olursa olsun ben buradayım. 3 aday çıktık ve Beşiktaş'ın sahipsiz olmadığını hep beraber gösterdik.

Beşiktaş'ın geleceğine zincir vuran bir devir teslim düzenini yıkmaya geliyorum. Değişim istiyorum. Bu yola ulaşılabilir ve şeffaf olmak, çok çalışacağımızın sözünü vererek çıktık. Yalan söylemeyeceğim. Her şeyi anlatacağım. İftiralar atıldı, basında hakkımızda yalan şeyler söylendi. Zorunda kaldığım için cevap verdim. Onlar adına da sizlerden özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, konuşmasının ardından yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri tek tek sahneye davet ederek üyeleri tanıttı. Gece, toplu fotoğraf çekimi ve Ankaragücü - Beşiktaş maçının seyredilmesiyle sona erdi.

Etiketler : Beşiktaş Kulübü
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz