Futbol

Diagne'ye teklif bekleniyor

17 Haziran 2019 Pazartesi 12:40 - Son Güncelleme 17 Haziran 2019 Pazartesi 12:43

UEFA kriterlerine uymak adına 'satmadan alma’ prensibini benimseyen Galatasaray yönetimi, Diagne'ye gelecek teklifleri bekliyor. Senegalli futbolcunun satışından gelecek parayla, orta saha ve forvete takviye yapılacak.

Galatasaray'da Mbaye Diagne belirsizliği devam ediyor...

Geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euro'ya alınan 27 yaşındaki futbolcu, hem performansı hem de özel hayatı nedeniyle eleştiriliyor.

Senegalli santrfor, sosyal medya hesabından da 'Galatasaray' yazısını kaldırmış ve bu hareketi, takımdan ayrılacak olarak yorumlanmıştı.

Ancak Diagne, gelen tepkiler üzerine, Galatasaray ibaresini tekrar profiline ekledi.

Golcü futbolcu için gelecek teklifleri bekleyen yönetim, 15 milyon euro ve üzerindeki rakama ‘evet’ demeye hazırlanıyor.

Sarı kırmızılı kulüp, özellikle Arap ekiplerinin gündeminde olan golcü futbolcu için istediği rakam gelene kadar bekleyecek.

Yönetim, cuma günü başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası bitene kadar Diagne için istediği teklifi alamazsa, bu kez Senegalli oyuncu ile masaya oturulacak.

Galatasaray, Mbaye Diagne’yi iyi bir rakama satarak UEFA kıskacına da takılmamayı hedefliyor.

Sarı kırmızılılar, Diagne’nin satışı halinde orta saha ve forvet takviyesini Senegalli oyuncudan gelen gelir ile finanse edecek.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz