Futbol

Diego ve Volkan taraftarlarla buluştu

02 Şubat 2016 Salı 16:16 - Son Güncelleme 02 Şubat 2016 Salı 14:19

Diego Ribas ve Volkan Şen, taraftarlarla imza gününde bir araya geldi.

Fenerbahçeli oyuncular Diego Ribas ve Volkan Şen, taraftarlarla imza gününde bir araya geldi.

Ülker Stadı'ndaki Maraton Fenerium mağazasında gerçekleştirilen imza gününe yoğun ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

İmza günü öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Diego Ribas, taraftarla beraber olmanın önemine dikkati çekerek, "Motivasyonumuzun artması için bu organizasyonlar çok önemli" şeklinde görüş belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışıyla ilgili soruyu yanıtlayan Brezilyalı oyuncu, "Her zaman bir sonraki maçı düşünüp, yola öyle devam ediyoruz. Galibiyet serisini bu şekilde sürdürsek, şampiyon olmak için çok büyük şansımız var. Beşiktaş'ın maçlarını oynamadığı sürede üzerimize düşeni yaptık ve 6 puan kazandık. Dediğim gibi bizim için en önemlisi kendi performansımız" diye konuştu.

Volkan ise taraflara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Fenerbahçe'ye geldiğim günden itibaren taraftarın bana vermiş olduğunuz destek çok değerli. Sahada ortaya koyacağım iyi futbolla bu desteğin karşılığını vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi burada ilk yılım ve çubuklu formayla şampiyonluk ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. İnşallah hedefimize sezon sonunda ulaşırız" dedi.

Konuşmaların ardından futbolcular, takımın yeni sezon ürünleri önünde objektiflere poz verdi, taraftarların formalarını imzaladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz