Futbol

Dünya bu klibi konuşuyor

23 Temmuz 2019 Salı 20:55 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2019 Salı 20:55

Trabzonspor'un yeni sezon formaları büyük ilgi görüyor. Barcelonalı futbolcu Gerard Pique, Trabzonspor'a sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Barcelona kulübü de resmi hesabından, "Bir bordo-mavili kulüpten diğerine" yazan tweet attı.

Trabzonspor medya ekibinin yeni forması için çektiği tanıtım filmi spor, siyaset ve iş dünyasında büyük beğeni topladı.

Trabzonspor Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir, "Sadece sosyal medya olarak baktığımızda Twitter'da 10 milyonun üzerinde bir görüntülenme aldık. Diğer sosyal medya mecralarını da kattığımızda bu 100 milyonu aşacak gibi görünüyor aştı da ve devam ediyor hala."  ifadesinde bulundu.

Trabzonspor altyapısında 4 yıldır top oynayan filmin yıldızı Batuhan Öztürk de bordo-mavili renklere aşık.

Altyapı oyuncusu Batuhan Öztürk, "Trabzonspor benim için çok önemli. Trabzonspor benim için bir aşk gibi. Ben Trabzonspor'u çok seviyorum." dedi.

Ve Barcelona'nın ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Pique. O da Trabzonspor'un tanıtım videosunu tweetle yanıt verdi. 

Karadeniz ekibi de "Teşekkürler! Sana ve sevgili ailene gri formamızdan göndereceğiz. Bordo-Mavili Trabzonspor'dan, Bordo-Mavili Barcelona'ya selamlar" sözleriyle cevap verdi.

Bir paylaşım da Barcelona kulübünden geldi.  Barcelona ise resmi hesabından Pique'nin paylaşımını alıntıladı. "Bir bordo-mavi kulüpten diğerine" dedi.

İspanya'nın köklü kulüplerinden Real Betis de, "Bu gördüğümüz en güzel şey, Trabzonspor. İşte bu futbol!" ifadelerine yer verdi.

Yeni sezon formaları kulüp mağazalarında yok satmaya başladı.

Özdemir, "Yeni sevkiyatlar mağazalara devam ediyor. Tabi 32-33 bandında şu an itibariyle gri forma, parçalı ve bordo formayı da onlarda 20 bini aştı. Yani 60 bine doğru gidiyoruz."

Yaylada futbol oynayan çocukların konu alan film paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz