Futbol

"Dünya yıldızları Galatasaray için..."

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:43 - Son Güncelleme 21 Mayıs 2015 Perşembe 22:47

Başkan adaylarından Dursun Özbek, yönetim kurulu aday listesini tanıttı.

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, yönetim kurulu aday listesini tanıttı.

Özbek, yönetim kurulu listesinde yer alan Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topkasal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Hasan Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan ve Selim Arda Üçer ile medya mensuplarına poz verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın da katıldığı toplantıda konuşan Özbek, Galatasaray'ın 110 yıllık geçmişe sahip bir kulüp olduğunu belirterek, "Her şeyimi borçlu olduğum Galatasaray'a dar zamanında hizmet etmek benim aşkımdır. 'Galatasaray'ın mali yapısı çok karanlık, çok kötü' dediler. Ben 7 aylık görev süremde gördüm ki Galatasaray'ın mali yapısı hiç öyle anlatıldığını gibi değil. Galatasaray büyük bir holding ve yaklaşık 400 milyon dolar hacmi var. Galatasaray'ın mali dinamiklerini harekete geçireceğiz. Galatasaray'ın finansman problemi yok. Galatasaray'ın kaynakları, kendisi gibi iki kulübü dünya çapında yarıştırmaya yeterlidir" diye konuştu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarına devam edeceklerini tekrar ifade eden Dursun Özbek, transferlerle ilgili olarak ise "Bizim yıldız oyuncu transfer etmemize gerek yok. Dünyadaki bütün yıldızlar Galatasaray formasını giymek için can atıyorlar. Galatasaray futbolda başarılı olmak zorundadır. Bunun gereği de yapılacaktır. Taraftarlarımız ve camiamızdan kimsenin bu konuda bir tereddüttü olmasın" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da liseli, lisesiz ayrımına karşı olduğunu anlatan Özbek, görev verildiği takdirde başkanlıkta başarılı olacağını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz