Futbol

"Düşük bütçeli takım oluşturacağız"

18 Haziran 2020 Perşembe 15:53 - Son Güncelleme 18 Haziran 2020 Perşembe 20:06

Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalar yaptı. Borçları kapatmak için bankalarla anlaşma zemini aradıklarını belirten Çebi, "Düşük bütçeyle oluşturacağımız kadroyla her sene şampiyonluğa oynayacağız" dedi.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, medya mensupları ile kahvaltıda buluştu. Kalan haftalarda 3-4 genç oyuncuya şans vereceklerini belirten Başkan Çebi, "Transfer döneminde; alt yapıdan 4, scout ekibinin bulacağı gelişime açık 4 genç oyuncu ve alacağımız 4 yaratıcı yabancı futbolcuyla düşük bütçeli bir takım oluşturacağız ve her sene şampiyonluğa oynayacağız" dedi.

Mevcut borçları kapatmak için bankalara yeni bir plan sundukları söyleyen Çebi, "Bırakmam seni kampanyası ile 2 yıl içinde denk bütçe oluşturmak istiyoruz. Ben gelirken 'çalmayacağım, çaldırmayacağım' diye söz verdim. Edebiyat okumadım, enkaz edebiyatı yapmıyorum. Böyle konuşanlara da kırılıyorum" ifadesini kullandı.

Yeni gelen yönetimlerin eski dönemi inceleyeceğini kaydeden Çebi, tek başına imza yetkisini de kaldırdıklarını söyledi.

Hakkındaki eleştirilere de cevap veren Beşiktaş kulübü başkanı, "Paran yoksa niye geldin diyorlar. Tek başına 3 milyar borcu ödeyecek biri varsa çıksın gelsin" diye konuştu.

Abdullah Avcı'nın alacakları hakkında çok soru aldığının altını çizen Ahmet Nur Çebi, "Kendisine 'Bırakmam Seni kampanyamıza katılmak ister misin' sorusunu soracağım" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz