Futbol

Efkan Bekiroğlu'ndan 4 yıllık imza

08 Temmuz 2020 Çarşamba 14:46 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2020 Çarşamba 15:53

Aytemiz Alanyaspor, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Efkan Bekiroğlu ile 2020-2021 transfer tescil döneminde geçerli olmak üzere 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Efkan Bekiroğlu'nu 2 yıldır takip ettiklerini ve Alanyaspor'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kendisinden beklentilerinin oldukça fazla olduğunu belirten Başkan Çavuşoğlu, "Kazasız, sakatlıksız ve başarılı sezonlar geçirmesini temenni ediyorum. Aramıza hoş geldin. Allah utandırmasın. Hem kulübümüze faydalı olacağını, hem de Türk futboluna katkısı olacağını düşünüyorum. Kendisini milli takımda görmek dileğiyle, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Efkan Bekiroğlu ise, "Burada olmaktan gurur duyuyorum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı olacağım. Aslında hemen bugün çalışmalara başlamak isterdim ama inşallah kısa bir süre sonra takımla antrenmanlara başlayabileceğim" diye konuştu.Kulübün resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada sözleşme detaylarına yer verilmedi. Merkez orta saha ile ofansif orta saha bölgelerinde oynayan Bekiroğlu, 2018 yılından bu yana 1860 Münih forması giyiyordu. 

Geçtiğimiz sezon 28 maçta süre bulan Bekiroğlu, 10 kez fileleri sarmayı başarmıştı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz