Futbol

Elazığspor'da Ç.Rizespor maçı hazırlıkları

23 Aralık 2013 Pazartesi 18:13 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 18:16

Okan Buruk: "Bu hafta bizi bir final karşılaşması bekliyor''

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçına ilişkin, ''Bu hafta bizi bir final karşılaşması bekliyor'' dedi.

Bordo-beyazlı ekip, sahasında oynayacağı ilk yarının son maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Okan Buruk, Beşiktaş maçında rakip oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğunu, daha istekli oynadıklarını belirterek, takım olarak bundan ders çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Özellikle ilk yarıda daha iyi oynadıklarını ifade eden Buruk, Deniz Yılmaz ve Ahmet Görkem Görk'ün sakatlanarak oyundan çıkmasının oyun sistemlerini bozduğunu aktardı.

Okan Buruk, bu hafta kendilerini bir final karşılaşmasının beklediğini vurgulayarak, "Alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir takımın çırpınarak, sahada her şeyini vermesi gerekiyor. Bizim için öncelik mücadele, mücadele etmezsek kimseye üstünlük sağlayamayız. İnanıyorum ki, takımımız bu hafta hem mücadele anlamında hem de oyun anlamında geçen haftanın üzerine çıkacaktır" ifadesini kullandı.

Zor bir hafta geçirdiklerini söyleyen Buruk, takımdaki sakatlıklardan ve cezalı oyunculardan şikayet etti.

Buruk, ''Bizim için üzücü olan bu sakatlıkların ve cezaların bir türlü bitmemesi. Burada hep beraber kendimizi sorgulamamız lazım. Neden diğer takımlar her hafta aynı kadrolarla çıkabilirken bizde bu olmuyor? Bunu da sorgulamamız lazım. Bunu devre arası daha iyi sorgulayacağız. Kadro yapımızı buna uygun hale getireceğiz. Daha disiplinli, işine daha dört elle sarılan bir takım olmak zorundayız. Devre arasına girmeye ihtiyacımız var. İki maça dahi aynı 11'le çıkamıyoruz'' diye konuştu.

Daha sonra yapılan antrenmanda, futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Ahmet Görkem Görk katılmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz