Futbol

Elazığspor'da Galatasaray mesaisi başladı

21 Nisan 2014 Pazartesi 22:26 - Son Güncelleme 21 Nisan 2014 Pazartesi 22:29

Buruk: "Her maça kazanmak için çıkıyoruz, bu maça da aynı şekilde çıkacağız"

Elazığspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 31. haftasında sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Bursaspor maçında forma giyen futbolcular yenileme, diğer futbolcular ise dayanıklılık çalışması yaptı.

İdmana, ağrıları bulunan Fabio Bilica ve Ognjen Vranjes ile sakatlığı devam eden Ali Gutda Gökdemir katılmadı.

Okan Buruk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde kalan haftaların kendileri için çok zorlu geçeceğini ve kazanacakları puanların büyük önem taşıdığını belirtti.

Ligin 31. haftasında sahalarında Galatasaray gibi güçlü rakiple karşılaşacaklarını, son 11 maçta sahalarında kaybetmediklerini anımsatan Buruk, "Kendi sahamızda avantajımız iyi şekilde sürüyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz, bu maça da aynı şekilde çıkacağız. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi hedefi olan bir takım. Onlar da maksimumu vermeye çalışacak. İki taraf için de stresli karşılaşma olacak. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanıp yine üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Geçen hafta deplasmanda Bursapor karşısında aldıkları mağlubiyete rağmen ligde kalma şanslarının devam ettiğini vurgulayan Buruk, şunları söyledi:

"Kaybettiğimiz bir şey yok, kazanacağımız çok şey var. Oyuncularımızın bu duruma olumlu tepki vereceğini düşünüyorum. Geçen hafta Bursaspor ile kötü maç geçirdik. Hem oyun hem de mücadele anlamında istediğimiz gibi olmadı. Beklentilerimizin çok altında bir maçtı ama bu maçta maksimumu verip şehrimizin, takımımızın istediği sonuçla sahadan ayrılmayı düşünüyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz