Futbol

"Elimizden geleni yapmaya geldik"

08 Mart 2018 Perşembe 20:26 - Son Güncelleme 09 Mart 2018 Cuma 01:43

Galatasaray, UEFA ile kritik bir görüşme yapacak. Bu kritik görüşme için İsviçre'ye giden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRTSPOR'a özel açıklamalar yaptı. Temkinli konuşan Cengiz, "Elimizden geleni yapmaya geldik. Herkes iyi niyetli ve yarın sunumumuuz yapacağız. İnşallah hayırlı bir neticeyle ülkeye döneriz dedi.

İŞTE MUSTAFA CENGİZ'İN YAPTIĞI O AÇIKLAMA...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılacak kritik toplantı öncesi TRTSPOR'un sorularını yanıtladı. Hayırlı kararlarla Türkiye'ye dönmek istediklerini kaydeden Cengiz, "Şu an için herşey olumlu" dedi

Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Galatasaray için geldik. Bir anlamda ulusal bir dava. Türkiye'de futbol bütün ulusun yatıp kalktığı bir tutku. Biz elimizden geleni yapmaya geldik. Herkes iyi niyetli ve yarın sunumumuzu yapacağız. İnşallah hayırlı bir neticeyle ülkeye döneceğiz."

Cengiz, Galatasaray'ın UEFA'dan men cezası alma ihtimalinin bulunup bulunmadığına ilişkin soru üzerine ise "Öyle bir ihtimal var ya da yok. Biz olmaması için çalışıyoruz. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Futbolcu ödemeleri, bütün takım ödemeleri hepsini realize ettik. 115 milyon TL'ye yakın bir ayda para ödedik. İnşallah gerisi de gelecek. İnşallah Türk futbolu ve Galatasaray için hayırlısı olacak. (Transfer yasağı olur mu?) Herşey olabilir. Hiçbir şeye şaşırmamak lazım. Fakat herşey olumlu. Mücadeleyi sürdürmek lazım" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz