Futbol

Emre Çolak kadro dışı bırakıldı

31 Mart 2021 Çarşamba 13:09 - Son Güncelleme 31 Mart 2021 Çarşamba 13:31  |  Kaynak : DHA

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Emre Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Fatih Karagümrük Kulübü, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım nedeniyle Emre Çolak'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Açıklama metninde şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Emre Çolak'ın bir ropörtaj sırasında yaptığı açıklamalar kulübümüzce dikkatle incelenmiş ve her ne kadar anılan futbolcumuzun açıklamalarının kötü niyet içermediği ve kamuoyunda yankı uyandırdığı şeklinde futbolcumuzun olası bir görevlendirme halinde gönül verdiğini belirttiği kulüp lehine herhangi bir girişimde bulunmayacağı kanısına varılmış olmakla birlikte, bahsi geçen açıklamaların köklü bir tarihe sahip kulübümüzün değerleri ve ilkeleri ile bağdaşmadığı da izahtan varestedir. Bu sebeple anılan futbolcumuzun konu hakkında savunması talep edilmiş ve kulüp içi disiplin sürecinin sonlanmasına kadar geçici olarak kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız."

Öte yandan, konuyla ilgili bir açıklama yapan Emre Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle özür metni yayınladı.

29 yaşındaki oyuncunun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Kulübüm Fatih Karagümrük ile Antalya’da sürdürdüğümüz kamp esnasında yaptığım bir röportajda, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı ile alakalı olarak yöneltilen soruya vermiş olduğum cevabın ve sonrasında sosyal medya hesabımdan yapmış olduğum paylaşımın, maksadını aştığını üzülerek fark ettim. Röportaj esnasında şampiyonluk yarışında gönlümün, 11 yaşında kapısından içeri girdiğim ve profesyonel yaşantıma başladığım Galatasaray’dan yana olduğumu belirtmem üzerine gösterilen tepkiler sonrası, duygusal bir reaksiyon vererek sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşımla profesyonellik ve duygusallık arasındaki ince çizgiyi aştığımın, kulübüme olan sorumluluğa uygun davranmadığımın farkındayım. Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı Fatih Karagümrük camiasından ve büyük taraftarımızdan özür dilerim.”

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz