Futbol

Emre ve Mert ayrılıyor mu? Otyakmaz ve Çalımbay'dan açıklama

04 Aralık 2019 Çarşamba 16:31 - Son Güncelleme 04 Aralık 2019 Çarşamba 20:25

Demir Grup Sivasspor, yıldız oyuncularını bırakmayı düşünmüyor. TRT SPOR'a özel açıklamalar yapan Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı takımda tutmak istediklerini söyledi.

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay, TRT SPOR'a konuştu.

Otyakmaz'dan transfer iddialarına tepki

Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile ilgili çıkan transfer haberlerinin takımı olumsuz etkileyebileceğinden yakın an Başkan Otyakmaz, "Basının sayfaları doldurma ihtiyacını anlıyorum; ama transfer iddiaları gündeme geldikçe takımda bir ahenk sorunu olabiliyor. Ancak biz böyle iddialı bir konumdayken takımdan ayrılacak bir isim olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"Yiğidolar"ın teknik direktörü Rıza Çalımbay da iki oyuncunun takımda kalıp kalmama kararını kendilerinin vereceğini söyledi.

Çalımbay:  "Eğer giderlerse sıkıntı yaşarız. Çünkü 2'sinin de sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor"

Çalımbay, "Transfer dedikoduları çıkması normal çünkü bu oyuncular yerli ve iyi oynuyorlar. Bu yüzden onları transfer etmek isteyenlerin olması normal; ama biz de iyi bir gidişat yakaladık. Eğer onlar giderse yüzde 100 sıkıntı yaşarız. Çünkü çok iyi bir uyum yakaladık. Burada yönetimimizin iyi bir strateji çizmesi lazım. Zira ikisinin de sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Kalırlarsa seviniriz. İyi bir teklif alıp gitmek isterlerse ona da bir şey diyemeyiz. O zaman da bunu telafi edecek bir şeyler yapmamız lazım" diye konuştu.

"Tek sıkıntımız Yatabare'nin cezalı olması"

BtcTurk Yeni Malatyaspor deplasmanından da puanla dönmek istedikleri belirten deneyimli çalıştırıcı, "Bizim için final niteliğinde olan Yeni Malatyaspor maçına çıkacağız. Oradaki tek amacımız da zor rakibimiz karşısından puan ve puanlarla ayrılmak olacak. Her şeye hazırız; ama oradaki tek sıkıntımız Yatabare'nin cezalı olması" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz