Futbol

"En seyredeğer futbolu sergiliyoruz"

01 Ocak 2016 Cuma 13:37 - Son Güncelleme 01 Ocak 2016 Cuma 11:39

Beşiktaşlı Gomez: "Şu anda ligde oynanan en seyredeğer futbolu sergiliyoruz"

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Türkiye'de seyretmesi en güzel futbolu kendilerinin oynadığını belirtti.

Gomez, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organlarından Yavru Kartal Dergisi'nin ocak ayı sayısında yer alan açıklamasında, Spor Toto Süper Lig'in son derece heyecanlı olduğunu kaydetti.

Ligde her takımın iyi mücadele ettiğini vurgulayan 30 yaşındaki Alman futbolcu, "Almanya, elbette ki çok kaliteli bir futbol anlayışının sergilendiği, adeta bir futbol ülkesi ama ne olursa olsun herkes eninde sonunda Bayern Münih'in şampiyon olacağını biliyor. Türkiye Ligi'ne heyecan katan şey, ligin sonunda ipi kimi göğüsleyeceği kesinlikle önceden tahmin edilemez olması" ifadelerini kullandı.

Mario Gomez, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve iyi futbol oynadıklarını aktararak, "Beşiktaş, şu anda ligde oynanan en seyredeğer futbolu sergiliyor. Bu rakip taraftarların bile çoğunun kabul ettiği bir gerçek. Dolayısıyla Beşiktaş'ta forma giyen her futbolcu, işini iyi yapıyor demektir. Kadro olarak çok iyiyiz ve şampiyonluk için de motivasyonumuzun tam olduğunu düşünüyorum. Yeter ki Beşiktaş taraftarı da hep yanımızda olduklarını hissettirsin" şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz