Futbol

Ercan Kahyaoğlu: Henüz hiçbir şey bitmiş değil

16 Mart 2019 Cumartesi 20:05 - Son Güncelleme 16 Mart 2019 Cumartesi 20:23

Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Akhisarspor'un teknik sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, "Daha 8 maç var. Matematiksel olarak işimiz zorlaştı diyemem, henüz hiçbir şey bitmiş değil" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Akhisarspor'un teknik sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, umudunu koruyor. Kahyaoğlu, "Önümüzde oynayacağımız 8 maç daha var. Matematiksel olarak işimiz zorlaştı diyemem, henüz hiçbir şey bitmiş değil. Takımın mücadelesini herkes benim kadar görüyor" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ercan Kahyaoğlu karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını vurguladı. Kahyaoğlu, rakiplerinin oyun olarak önlerine geçtiğini, zaman zaman oyun üstünlüğü olarak dalgalanmaların yaşandığı müsabakada, ikinci yarıda yaptıkları oyuncu değişiklikleriyle üstünlüğü ele aldıklarını belirtti.

Kahyaoğlu, takımının mağlup durumdayken geri dönüp öne geçtiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Değişikliklerden sonra öne geçtik ve iyi de oynamaya başladık ama futbolun bir kuralı var. Yakaladıklarınızı atacaksınız. Biz bu fırsatları değerlendiremediğimiz için maçı kaybettik. Önümüzde oynayacağımız 8 maç daha var. Matematiksel olarak işimiz zorlaştı diyemem, henüz hiçbir şey bitmiş değil. Takımın mücadelesini herkes benim kadar görüyor. Elimizde iyi bir kadro var, gereken mücadeleyi vereceğiz."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz