Futbol

Erhan Çelenk TRT SPOR'a konuştu

22 Eylül 2021 Çarşamba 17:13 - Son Güncelleme 22 Eylül 2021 Çarşamba 18:04  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR canlı yayınına bağlanan Altaylı Erhan Çelenk, dün oynanan Rize maçındaki fair-play davranışı hakkında "Bu benim ahlakıma uymazdı. Gidip gol atsam, asist yapsam neye yarardı. İçime sinmezdi o maçta o golle galip gelsek." dedi.

Altay'ın başarılı futbolcusu Erhan Çelenk, dün oynanan Rize maçındaki fair-play davranışı hakkında TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli oyuncu pozisyonun nasıl geliştiği sorusuna şöyle yanıt verdi: 

"Takım arkadaşım Bamba topu aldığında önüne koşu gösterdim. Ligin en hızlılarından Baiano topu aldı. Kaleciye atarmış gibi oldu bir baktım top önümde kaldı. Son anda farkettim ki arka adelesine elinin uzandığını gördüm gözümün ucuyla. Bu benim ahlakıma uymazdı. Gidip gol atsam asist yapsam neye yarardı. İçime sinmezdi o maçta o golle galip gelsek. Hemen dışarı attım. Gökhan abi geldi tebrik etti. Fabricio'nun yanına gittim hemen. Maçtan sonra çok konuşuldu. Bunları bizim anormal karşılamamamız gerekiyor. Sporda bu tarz centilmenlikler her zaman olmalı. Ben bunu yaparak inşallah bu yolun önünü açarım. Dünden beri birçok yerden tebrik ettiler sağ olsunlar. Maçın sonunda yine galip geldik ama bu sefer yastığa kafamı rahat koydum."

Pozisyon yaşandıktan sonra Mustafa Denizli ile olan konuşmasını anlatan Çelenk, "Öncelikle Mustafa hoca çok saygı duyulacak bir kişilik. Biz de onu büyük bir baba gibi seviyor, sayıyoruz. Kendimize örnek alıyoruz. Maçtan sonra evimize hareket ederken hoca gördü beni ve 'Niye gol yapmadın pozisyonu' dedi. Ben de olmazdı, bana yakışmazdı hocam dedim. Hoca da sonra gol olsaydı zaten seni dışarı alırdım heemen dedi. (gülerek) Kendisi de çok centilmen biriydi zaten. Bu tarz şeyler bizi yukarı çıkartır. Futbolun içinde bunlar alttan gelenlere örnek oluyor. Bunları daha çok görmek istiyoruz." dedi.

gol olsayd seni dışarı alırdım dedi (gülerek) kendisi de çok centilmen biriydi zaten. Bu tarz şeyler bizi yukarı çıkartır. Futbolun içinde bunlar alttan gelenlere örnek oluyor. Bunları daha çok görmek istiyoruz.

Takımın gidişatı ve Beşiktaş maçıyla ilgili de konuşan Erhan, şunları kaydetti.

"Mustafa hoca geldiğinden beri güzel giden bir futbol anlayışımız var. 2 kez mağlup olduk hocamız geldiğinden beri. Zor gol yiyen, çok koşan bir takımız. Disiplinliyiz. 1.5 senedir buradayım. Lige çok iyi başladık. Rize maçı da çok zordu, kırılma maçıydı onlar için. Bundan sonra da cuma Beşiktaş maçı var. Yarın da Beşiktaş için taktik teknik çalışmalar yapacağız. Bugün idmana çıkarken Beşiktaş'ın eksikleriyle ilgili haberler geldi. Eksik çok ama sonuçta büyük camia. O eksiklerin yerine oynayabilecek yetenekte farklı isimler de var." 
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz