Futbol

Erol Bulut'tan 4 değişiklik

08 Mart 2021 Pazartesi 19:17 - Son Güncelleme 08 Mart 2021 Pazartesi 19:20  |  Kaynak : DHA

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının maç kadrosunda, Fraport TAV Antalyaspor mücadelesine göre 4 değişikliğe gitti.

Fenerbahçe'de  sakatlığı son bulan Luiz Gustavo, Konyaspor maçı ile kadroya döndü. Sarı-lacivertli ekipte Enner Valencia, İrfan Can Kahveci ve Marcel Tisserand bugün kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta Gençlerbirliği maçında forma giyemiyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalya maçındaki ilk 11'e göre; Serdar, Valencia, Mert Hakan, Thaim'e yer verirken, Ozan ve Tisserand da yedek kulübesinde yer aldı.

Konyaspor'da Guilherme kadroda yok

Konyaspor, seramoniye Bitlis'de şehit olan askerlerin isimlerinin bulunduğu maskeyle çıktı.

Yeşil-beyazlı ekipte ise sarı kart cezalısı Guilherme Sitya ile sakatlığı devam eden Alper Uludağ ve Barış Yardımcı forma giyemedi. Sakatlığı sona eren Sehic ise ilk 11'de yerini aldı.

İlhan Palut da Medipol Başakşehir maçındaki ilk 11'e göre Sehic, Adil ve Shengelia'ya yer verdi.

Konyaspor, Fenerbahçe karşısına 42'nci kez çıktı. Daha önceki maçların 6'sını Konyaspor, 32'sini Fenerbahçe kazanırken, iki takımda 3 maçta berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip, Fenerbahçe ile 2020 yılında oynadığı iki maçını da kazandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz