Futbol

Ersun Yanal ve futbolculardan 'Fener Ol' projesine destek

04 Nisan 2019 Perşembe 23:50 - Son Güncelleme 05 Nisan 2019 Cuma 00:08

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Volkan Demirel ve Mehmet Topal 'Fener Ol' kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübünün başlattığı "Fener Ol" kampanyasına sarı-lacivertli kulüpte görev yapan teknik adamlar, sporcular, sanat dünyasındaki Fenerbahçeliler ve camianın önde gelen isimleri destek verdi.

FB TV'deki kampanya için yapılan programa, Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal, takım kaptanları Volkan Demirel, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ve kaptan Melih Mahmutoğlu ile yöneticiler katıldı.

Ersun Yanal: Değerimizin bugün kucaklanmaya ihtiyacı var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli camianın Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, "Taraftarımızın bu süreci büyük bir coşkuyla yaşatacağına inanıyorum. Değerimizin bugün kucaklanmaya ihtiyacı var. Biz bu değerin farkındayız ve bu değerin ne olduğunu iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: Fener Ol, hepimizi aydınlatacak bir projedir

Takımın kaptanı Volkan Demirel ise, "Türk futbolu adına hayırlı bir akşam olacaktır. Fener Ol, hepimizi aydınlatacak bir projedir." dedi.

Mehmet Topal: Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor

Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal da mükemmel bir kampanyaya imza atıldığını aktararak, "Uzun süredir bu ailenin bir bireyi olarak, birlikte olursak her şeyi başarabileceğimizi biliyorum. Bu finansal dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Takım olarak biz de elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapmaya hazırız." diye konuştu.

Hasan Ali Kaldırım: Bütün taraftarlarımızı yardıma davet ediyorum

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, kampanyanın hayırlı olmasını dileyerek, "Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği için, evlatlarımıza sağlam temellerde bir miras bırakmak için bütün taraftarlarımızı yardıma davet ediyorum." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Obradovic, 6 yıldır sarı-lacivertli kulüpte olduğunu hatırlatarak, "Burada olmak müthiş bir tecrübe. Kulübümüz için tarihi bir gün. Birlikte olma zamanı geldi. Yardımcı olacak herkese Fener Ol projesine destek olmaya davet ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Basketbol takımının kaptanı Melih Mahmutoğlu ise Fenerbahçe'nin ilkleri başardığını belirterek, kampanyanın hayırlı olmasını temenni etti.

Programda Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulüp yöneticileri, eski sporcular ve kampanya sürecinde çalışan gönüllüler de katılarak destek çağrısı yaptı.

Ali Koç: Rakamlar çok iyi gidiyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, programın sonlarına doğru yayına katılarak taraftara ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Sinema ve dizi oyuncuları Yavuz Seçkin, Sarp Akkaya ve Hakan Bilgin'in katıldığı programda söz alan Koç, "Rakamlar iyi gidiyor. Daha da iyi gidebilir. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, ilk geceden sahiplendikleri için. Kar topu yuvarlandıkça büyüyecek. Büyümeye de başladı." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz