Futbol

Ertuğrul Doğan: Küfürlere sessiz mi kalacaktık?

23 Haziran 2020 Salı 14:29 - Son Güncelleme 23 Haziran 2020 Salı 14:49

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Aytemiz Alanyaspor karşısında bir yol kazası yaşadıklarını söyledi. Doğan, maçın ardından yaşananlarla ilgili olarak ise “Küfürlere ve el kol hareketlerine sessiz mi kalacaktık?” dedi.

Süper Lig’in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka 2-2 sona ermiş ve maçın sonunda yaşananlar çok konuşulmuştu.

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Aytemiz Alanyaspor karşısında iki puan kaybetmelerine çok üzüldüklerini belirterek, “Buna bir yol kazası diyoruz. Ama şunu unutmasınlar; Trabzonspor söke söke şampiyon olacak” şeklinde konuştu.

"Defalarca küfür ettiler"

Alanya’da iftiralar, küfürler ve el kol hareketleriyle karşı karşıya kaldıklarını savunan Doğan, "Alanyalı yöneticilerin ikinci gole şampiyon olmuş gibi sevinerek bize el kol işaretleriyle küfürler savurma terbiyesizliğine sessiz mi kalacaktık? Küfürü biz değil, ikinci golden sonra bize ettiler. Hem de en galiz şekilde. Sadece bir kez değil, defalarca küfür ettiler” ifadelerini kullandı.

"Durduk yere sahaya inmedik"

Doğan, "Stadyumdan ayrılırken, başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun rahmetli annesine sahadan tribüne doğru küfürler edildi. Ben dahil diğer yönetici arkadaşlarım durduk yere sahaya inmedik. Ortada bir şey yok ise niye sahaya inelim?" diye sordu.

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz