Futbol

Ertürk: "Kaybettiğimiz için üzüldük"

18 Mart 2018 Pazar 17:10 - Son Güncelleme 18 Mart 2018 Pazar 17:12

Kayserispor'da cezalı olan teknik direktör Marius Sumudica'nın yerine toplantıya katılan yardımcı antrenör Hakan Ertürk, 18 hafta boyunca ilk 5 içerisinde kaldıklarını ancak bundan sonra daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ligin bitimine yaklaşıldıkça düşme hattındaki takımlarla birlikte yukarıdaki takımların da puan almak için büyük çaba içerisine girdiğini ifade eden Ertürk, şunları kaydetti:

"Maçın başında kendi hatamızdan dolayı geriye düştük. İlk yarı itibariyle sonucu lehimize çevirecek olumlu şeyler yapmadık. İkinci yarı kenarlardan yaptığımız ortalarla baskıyı kurduk. Fakat golü bulamadık. Bir pozisyon verdik golü yedik. Maçı kaybettiğimiz için üzüldük tabii ki. Çünkü önümüzdeki periyotta Fenerbahçe sonrasında ise Trabzonspor maçları gibi zorlu bir lig süreci bizi bekliyor. Eksikliklerimizi tamamlayıp Fenerbahçe maçıyla tekrar galip gelerek pozisyonumuzu korumaya çalışacağız. Bunun bilincindeyiz."

Ertürk, Konyaspor'u tebrik ettiklerini belirterek, "Lig boyu kısalıyor. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Ligi ilk 5 içerisinde bitirmek için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Hedefimizden kopmuş değiliz." değerlendirmesinde bulundu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz