Futbol

Es-Es transferde hızlanıyor

13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:25 - Son Güncelleme 13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:29

Sağlam, "En kısa zamanda bu konuda sonuç almak istiyoruz" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Takıma direkt katkı sağlayabilecek kaliteli oyuncuları takıma takmak istiyoruz. En kısa zamanda bu konuda sonuç almak istiyoruz" dedi.

Sağlam, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan "esestvonline.com"a yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Avusturya'dan sürdürdüklerini kaydetti.

Eskişehir'de yaptıkları çalışmalarla takımın fiziksel anlamdan hangi düzeyde olduğunu görmeye çalıştıklarını anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Sistemimizi yerleştirmek adına hazırlık maçları yaptık. Her geçen gün daha iyi takım görüntüsü yerleştirmeye çalıştık. Sakatlıkları bulunan Özgür Çek ve Diego Angelo'nun takıma adaptasyonunu sağlayabilecek ortamı hazırlamaya çalıştık. Çok güzel bir takım olduk. Saha içinde ve dışında davranışlarıyla örnek bir takım hüviyetine bürünmeye başladık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Kamp dönemimiz güzel geçti. Yarın kampımız sona erecek ve Türkiye'ye döneceğiz."

Sağlam, transfer çalışmalarının sürdüğüne değinerek, "Takıma direkt katkı sağlayabilecek kaliteli oyuncuları takıma takmak istiyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz, iki çok kaliteli oyuncuyu takıma katmak için iyi niyetli mücadele veriyor. En kısa zamanda bu konuda sonuç almak istiyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz