Futbol

Es-Es'ten Kartal'a teşekkür mesajı

13 Kasım 2015 Cuma 11:09 - Son Güncelleme 13 Kasım 2015 Cuma 11:30

Eskişehirspor, görevinden ayrılan İsmail Kartal için mesaj yayımladı.

Eskişehirspor Kulübü, kırmızı-siyahlı futbol takımındaki görevinden ayrılan teknik direktör İsmail Kartal için teşekkür mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesindeki mesajda, Kartal'ın mevcut sözleşmesinin dün itibarıyla karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi.

"Başarılı ve karakterli bir spor adamı olan İsmail Kartal'a, Eskişehirspor Kulübü'ne verdiği emek ve harcadığı mesai için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz" ifadelerinin kullanıldığı mesajda, şunlar kaydedildi:

"Eskişehirspor Kulübü Yönetimi, Eskişehirspor'un başarısı için her türlü tedbiri almaya devam edecektir. Son dönemde yaşanan gelişmeler, yönetim kurulumuzun sportif başarı için bazı kararları alması gerekliliğini ortaya koymuştur. Halen görüşmelerin yürütüldüğü ve takımımızı hedeflerine taşıyacak olan teknik direktör adayları arasından tercihimiz ise 14 Kasım Cumartesi günü itibarıyla kamuoyuyla paylaşılacaktır. Taraftarlarımızdan ve hemşehrilerimizden tek beklentimiz, şu an olduğu gibi Es-Es'e sahip çıkmaya ve desteklemeye devam etmeleridir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, takımımız bu kötü günleri alınan kararlarla geride bırakarak hak ettiği yerlere, birlik ve beraberlik içinde gelecektir."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz