Futbol

Eski açık 'kebap' yesene! Yeni moda!

06 Eylül 2014 Cumartesi 11:07 - Son Güncelleme 06 Eylül 2014 Cumartesi 11:15

Stadyum restoranlarının sayısı artıyor.

Futbol kulüpleri yeşil sahaların ardından yeme - içme konusunda da rekabete başladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını artık ünlü kebapçılarda ağırlıyor.

Son dönemde sayısı giderek ‘stadyum restoranlar’ın menüleri ise maçlara gelen taraftar kitlesinin taleplerine göre oluşturuluyor. Taraftarların en çok talep ettiği yemekler kebap, döner ve köfte gibi et ürünleri...

Yüzevler TT Arena’da

Ünlü kebap zinciri Adana Yüzevler Restoranı TT Arena’da Galatasaray taraftarlarına hizmet veriyor. Stadyum restoranında yemek eşliğinde canlı maç izleten Yüzevler, futbolseverlere yönelik özel paketler hazırladı. Sahayı panoramik gören masaları olan restoran 350 kişilik kapasiteye sahip.

Restoranda özel balkon koltuk fiyatı ise 7523 TL. Paket içeriğinde yer alan hizmetler ise şöyle: “Her 2 kişiye bir araçlık otopark kartı, Yüzevler set menü, firmaya özel masalar (logo ve giydirme hakkı), yemek boyu garson hizmeti, özel davetiye, maç programı ve bileti.”

Dönerli maç keyfi

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu içinde konumlanan restoran ise Divan... Alakart restoran hizmetinin yanı sıra localara da yemek servisi yapılıyor. Divan restoranları, stadyum menülerine her maçta farklı bir lezzeti dahil ederken, en çok ilgi gören yemekler arasında ‘döner’ bulunuyor.

Vodafone Arena’ya Nusret mi geliyor?

Beşiktaş’ın en ileri teknolojiyle donattığı Vodafone Arena Stadyumu, taraftarlara aynı zamanda farklı lezzetler de sunmaya hazırlanıyor.

Çok amaçlı kompleks olarak İstanbul’un futbol, müzik, kültür-sanat, Moda, eğlence ve diğer etkinliklerine ev sahipliği yapacak stadyumda ayrıca ünlü restoranlar da hizmet verecek.

Beşiktaş yönetiminin bu amaçla Doğuş Grubu’nun yemeiçme sektöründe hizmet veren şirketi D.ream ile masada olduğu, yeni stada bu gruba ait Nusret Et Lokantası’nın açılması yönünde görüşmeler yürüttüğü söyleniyor.

MİLLİYET

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz