Futbol

Eskişehirspor transferde gaza bastı!

22 Ağustos 2014 Cuma 19:46 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2014 Cuma 22:54

Es-Es, bir günde üç önemli oyuncuyu renklerine bağladı.

Trasfer döneminde sona yaklaşılırken Eskişehirspor, vites artırdı. Es-Es bir günde üç oyuncu transfer etti. Bundesliga takımlarından Wolsburg'da forma giyen Andaç Güleryüz ile 4 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı-siyahlı ekip, Sivasspor ile yollarını ayıran Serdar Özkan'ı da renklerine bağladı. Es-Es'in imza attırdığı bir diğer isim ise Ankaragücülü Kaan Kanak...

Wolsburg'lu Türk yıldız "Eskişehirspor" dedi

Eskişehirspor ilk olarak Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga takımlarından Wolsburg'da forma giyen 21 yaşındaki Andaç Güleryüz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Kulüp Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman ve Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç ile bir araya gelen Andaç Güleryüz, kendisini 4 yıllığına Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imzayı attı.

Futbol hayatına BFC Südring altyapısında başlayan Andaç daha sonra Wolsburg takımında görev aldı.
Andaç, orta saha ve forvet bölgesinde görev alıyor.

 

Serdar Özkan Es-Es'te

Eskişehirspor, orta saha oyuncusu Serdar Özkan'la ise 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezonu Elazığspor'da geçiren ve 26 maçta 6 gol kaydeden Serdar, takımının ligden düşmesine engel olamayınca Sivasspor'la anlaşmıştı.

Süper Lig'de forma giydiği 8 sezonda 13 gol kaydeden Serdar, futbol hayatında Beşiktaş, İstanbulspor, Galatasaray, Ankaragücü, Şanlıurfaspor ve Sanica Boru Elazığspor'da forma giydi. Orta saha ve sağ kanat oyuncusu Serdar Özkan, Sivasspor ile 24 Temmuz'da sözleşme imzalamış ve takımın sezon öncesinde Sivas ve Hollanda'da düzenlenen kamplarına katılmış, kırmızı-beyazlı ekip, 20 Ağustos'ta Özkan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

Serdar Özkan, A Milli takımda da forma giydi.

Ankaragücülü Kaan da Eskişehirspor'a imza attı

Eskişehirspor'un bir diğer transferi ise Kaan Kanak. Spor Toto 2. Lig takımlarından Ankaragücü'nde forma giyen 24 yaşındaki Kaan Kanak, Es-Es ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ankaragücü altyapısında yetişen Kaan Kanak, sağ ve sol kanat bölgelerinde görev aldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz